Brilglazen

Een montuur kiezen is één, ben je op zoek naar iets specifiek of naar een bepaalde look dan heb je mogelijk al iets in gedachte. Maar weet je al welke glazen er best bij je behoefte passen? Hier zien mensen soms letterlijk de bomen in het bos niet meer. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Enkelvoudige brilglazen (ver of dicht), computerglazen of multifocale glazen, medische filters, ingeslepen prisma….

Enkelvoudige brilglazen

Deze zijn bedoeld om je zicht te corrigeren, soms voor elke afstand soms voor een welbepaalde afstand (ver of dicht).

Computerglazen Varilux Digitime

Beeldschermen worden overal gebruikt, elke dag opnieuw of het nu voor het voeren van gesprekken of voor het werk is, het gebruik van digitale apparaten heeft ons getoond dat we vaak onnatuurlijke lichaamshoudingen aannemen om het scherm duidelijk te zien. U herkent wellicht volgend verschijnselen: dichter bij het scherm willen komen of krampachtig met de kin omhoog en het het hoofd in de nek kijken om toch maar scherper te zien. Dit heeft directe gevolgen voor zowel het visueel als het fysiek comfort. Varilux Digitime is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van presbyopen (45 plussers) die veel op hun computer werken of tijdens het werken met korte variabele afstanden (binnenkamers) te maken hebben.

Multifocale brilglazen: Varilux

Voor onze multifocale brilglazen hebben wij gekozen om samen te werken met de uitvinder en nog steeds wereld marktleider van multifocale brilglazen nl. Essilor met de Varilux brilglazen.
Meer info vindt u op onze Varilux pagina.

Medische filters, ingeslepen prisma’s

Medische filters, ingeslepen prisma’s zijn voor ons niet buitengewoon, ook hier hebben we ruime ervaring. Kom gerust langs wij helpen u graag verder.

 

03 458 36 22

 
.