kinderbrillen

Wij hebben ons reeds jaren geleden ingezet op kinderbrillen.

Het resultaat is een specialisatie en dit maakt ons uniek in de ruime omgeving met een zeer uitgebreid assortiment brillen voor baby’s (flexibele brillen zonder metalen onderdelen), peuters, kleuters tot tieners. Dit alles in een aparte hoek in de winkel met activity wall. Maar ook voor bijvoorbeeld kinderen met het syndroom van down zit u bij ons op de juiste plaats, ook hiervoor hebben wij aangepaste monturen die zeer geschikt zijn.

Miraflex

Al meer dan 20 jaar spitst Miraflex zich toe op de ontwikkeling van flexibele kindermonturen. Hiermee garandeert Miraflex voor elke leeftijdscategorie de optimale balans tussen het praktische en esthetische aspect. Deze hoge kwaliteitsmonturen worden ontworpen met ondersteuning van oogheelkundig advies. Bovendien bevat Miraflex geen metalen onderdelen en is het geheel rubbervij, latexvrij en hypoallergeen.

Ortopad

Ortopad is een oogpleister voor kinderen met een lui oog. De pleisters zijn geschikt om het oog 100% af te sluiten van het licht. Dankzij diens hypoallergene kleefstof bevestigd de pleister zich rond het oog. De Ortopad oogpleisters zijn beschikbaar in verschillende maten met tal van motieven.

Hokus Focus

Hokus Focus is een slimme, modieuze en kindvriendelijke oplossing voor kinderen met een lui oog. De bril in TR90 materiaal is perfect symmetrisch en kan zowel het linker- als het rechteroog bedekken. Bovendien laat het montuur toe dat het glas in het vrije oog wordt aangepast op sterkte voor kinderen met ver- of bijziendheid. Hokus Focus is verkrijgbaar in twee maten en drie kindvriendelijke kleuren en geleverd in een superhandige etui.

EEN KLEINE GREEP UIT ONS ZÉÉR RUIM AANBOD

 

03 458 36 22

 
.